Familieconcert ism leerlingen van De Vonder

67 enthousiaste muzikanten

Ook dit jaar organiseerde Muziekvereniging Prinses Juliana vrij toegankelijke muzieklessen voor kinderen van basisschool de Vonder.

Dit jaar hebben 67 kinderen uit groep 5, 6 en 7 deelgenomen. Zij kregen les op een instrument naar keuze van professionele docenten, ondersteund door vrijwilligers van Muziekvereniging Prinses Juliana. Deze jonge muzikanten vormen zowel een blaasorkest als een slagwerkorkest en laten u graag horen wat ze hebben geleerd.  Daarom willen we u van harte uitnodigen bij ons Familieconcert op zondag 15 april 2018. Om 14.15 uur zal het concert starten in Den Boogaard.
Mocht je de muzieklessen niet hebben gevolgd, maar wil je toch graag eens uitproberen om op een instrument te spelen? Dat kan! Na het concert mogen alle instrumenten worden uitgeprobeerd.

Familie-Zomerconcert

Familieconcert: De Gelaarsde Kat

Op zondag 25 juni as. geeft muziekvereniging ‘Prinses Juliana’ haar traditionele familieconcert. Elk jaar

Poster familieconcert 2017

proberen ze hier iets bijzonders van te maken. Dit jaar komt de welbekende Gelaarsde Kat naar Moergestel!

 

Muziek zal steeds worden onderbroken door een speciale verteller. Het concert wordt gegeven in Den Boogaard. Vanaf 10.30 uur is iedereen van harte welkom. Kinderen kunnen zich gratis laten schminken, op de foto als Gelaarsde Kat en ook voor iets lekkers en een kleine verrassing wordt gezorgd. Het concert start om 11.00uur. Uiteraard kan er na het concert nog naar hartenlust geblazen en geslagen worden op de verschillende instrumenten. Graag tot dan, de entree is gratis!

Muzieklessen De Vonder 2017

Muzieklessen basisschool De Vonder

Sinds een aantal weken volgt een groep van 44 kinderen van basisschool De Vonder speciale muzieklessen. De muzieklessen worden gegeven door docenten van de muziekschool, Beat It (slagwerk) en muzikanten van Muziekvereniging Prinses Juliana.

Afsluiting basisschoolproject 2016

Muziekeducatie is belangrijk! Met deze overtuiging is Muziekvereniging Prinses Juliana een samenwerkingsverband aangegaan met basisschool De Vonder. Tijdens een algemene workshop voor alle leerlingen van groep 5, 6 en 7 hebben ze kennis gemaakt met verschillende instrumenten. Hierna hebben zij een instrument mogen kiezen en krijgen zij 6 weken lang een uur les op dit instrument.

Afsluitend concert
De muzieklessen zullen afgesloten worden met een concert in samenwerking met alle leden van de muziekvereniging. Dit zal plaatsvinden op dinsdagavond 18 april, 19.00uur in theater Den Boogaard. Ook zullen zij op de basisschool zelf laten horen wat zij geleerd hebben de afgelopen weken.

Familie-Zomerconcert
Mocht je nou ook graag eens een instrument willen proberen? Dat kan! Tijdens het Familie-zomerconcert van zondag 25 juni is er de mogelijkheid om verschillende instrumenten uit te proberen. Het eenmalige aanbod dat we de jonge muzikanten hebben gedaan, om tegen een gereduceerd tarief muzieklessen te volgen, mogen we ook doen aan alle andere enthousiaste kinderen van Moergestel. Klik hier voor meer informatie.

Bingo in samenwerking met MTV

BINGO!

De telebingo in samenwerking met Moergestel TV komt er weer aan! De komende 4 weken zullen de uitzendingen van MTV in het teken staan van de bingo waarbij de opbrengst ten goede komt aan de Muziekvereniging.

Verkoop loten
Onze leden komen bij u, tussen 10.00 en 14.00 uur, aan de deur om de loten te verkopen:
-Zaterdag 11 maart
-Zaterdag 18 maart
-Zaterdag 25 maart
-Zaterdag 1 april.

De rest van de week zijn de bingokaarten te koop bij:
Novy van Wezel                     Rootven 10
-Jumbo Supermarkt                 Rootven 38
-Apotheek Moergestel            Kerkstraat 2

Uitzending MTV
De uitzendingen van Moergestel TV zijn op donderdag 16, 23, 30 maart en 6 april. De uitzending begint  om 19.00 zoals u gewend bent op kanaal 43 bij Ziggo.

Uiteraard zijn er prachtige prijzen te winnen!
Per uitzendingen vergeven we 10 geldprijzen en 5 andere prijzen. De prijzen zijn o.a. beschikbaar gesteld door EPI, Den Boogaard, Slagerij Ketelaars en De Brouwer.

Volg onze facebookpagina om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws: https://www.facebook.com/muziekverenigingprinsesjuliana/

Onze prijswinnaars!

Nieuwe website

We zijn druk doende om onze site te vernieuwen. Niet alleen qua uitstraling, maar ook zeker qua inhoud.

Zo kunnen we jullie gemakkelijk op de hoogte houden van alle ins en outs binnen onze vereniging.

Houd “Actueel” in de gaten!

 

 

Nieuwjaarsconcert 2015 Muziekvereniging Prinses Juliana

In een erg druk bezochte Den Boogaard gaf Muziekvereniging Prinses Juliana haar jaarlijks Nieuwjaarsconcert.

Het was een mooi en afwisselend programma. De jeugdslagwerkgroep gaf een geweldige show. Wat zijn we trots op deze jongens! Hierna liet het Opleidingsorkest van zich horen. De leden hadden hard gerepeteerd en dat heeft vruchten afgeworpen!

Daarna werden twee zilveren jubilarissen gehuldigd. Danny Haen – van de Loo was de dame van deze twee. Na haar A, B en C diploma Klarinet behaalde zij ook nog eens haar D diploma en wel met Lof. Danny is behalve musicerend lid ook lid van onze muziekcommissie. Hierin gaat zij met veel bevlogenheid te werk evenals met het organiseren van de zomerconcerten in het kader van ledenwerving. Attent en altijd goede zin. Kortom; een lid waar we erg blij mee zijn.

2015 Nieuwjaarsconcert 142

 

Lees verder Nieuwjaarsconcert 2015 Muziekvereniging Prinses Juliana

Huldigingen tijdens Nieuwjaarsconcert  Muziekvereniging Prinses Juliana

In een bomvolle Den Boogaard werden tijdens het Nieuwjaarsconcert van Muziekvereniging Prinses Juliana maar liefst vier leden in het zonnetje gezet.

Jubilarissen jan 2014

Allereerst werd na het verrassende optreden van de slagwerkgroep de ‘Rien van de Wouw-vrijwilligersprijs’ uitgereikt. Met deze prijs wordt elk jaar een lid beloond om zijn extra inzet van het afgelopen jaar. Dit jaar viel de eer aan Hein de Werd. Jong als hij is, is hij naast repetities en optredens bijzonder actief binnen de vereniging. Muziek uitzoeken en archiveren, jeugdactiviteiten, kascontrole……..kortom een betrokken lid die het absoluut verdiende om deze prijs in ontvangst te mogen nemen.

Daarna had de voorzitter Martien Oerlemans de eer om twee zilveren jubilarissen te huldigen. Marieke van Kerkoerle is van jongs af aan al lid geweest en betrokken geweest bij de muziekvereniging.
Na een ‘pauze’ van een jaar of tien meldde zij zich 25 jaar geleden wederom aan als actief lid. Naast het muziek maken is Marieke erg betrokken bij de commissie Leden en Activiteiten. De organisatie van het jaarlijks jeugdkamp, organisatie van de jaarlijkse meiwandeling…..ze doet het allemaal. Bijzonder fijn om zo’n actief en betrokken lid binnen de vereniging te hebben.

Lees verder Huldigingen tijdens Nieuwjaarsconcert  Muziekvereniging Prinses Juliana