Concerten

Concert in samenwerking met
Nol Havens 2017

Op zaterdag 30 september aanstaande geven de slagwerkgroep het harmonieorkest een speciaal concert. Samen met WieKentKunst organiseren wij een concert op De Reusel.

De Reusel
Speciaal voor dit concert van onze slagwerkgroep en harmonieorkest wordt er een podium gebouwd op De Reusel. Aan de kant worden stoelen en hangtafels neergezet.  Uiteraard zorgen wij ook voor een bar waar een versnapering gehaald kan worden. De opbrengst van deze bar komt tegen goeden aan de Muziekvereniging. Reden voor een extra drankje?

Nol Havens
En als klap op de vuurpijl hebben we Nol Havens uitgenodigd om een paar nummers met ons mee te doen. U weet wel van 🎶Suzanne en Een kopje koffie🎶. Dinsdag 26 september komt hij alvast een keer repeteren met het harmonieorkest.

Programma
19.00 – 19.30 u. Slagwerkgroep Muziekvereniging  Prinses Juliana

19.45 – 20.45 u. Muziekvereniging Prinses Juliana &  Nol Havens

Wij hebben er zin in! Hopelijk tot zaterdag 30 september


Familieconcert 2017

Op zondag 25 juni aanstaande geeft Muziekvereniging ‘Prinses Juliana’ haar traditionele familieconcert. Elk jaar proberen ze hier iets bijzonders van te maken.  Dit jaar komt de welbekende Gelaarsde Kat naar Moergestel! De muziek zal steeds worden onderbroken door een speciale verteller.
Poster familieconcert 2017

Toeterdiploma.
Het concert wordt gegeven in Den Boogaard. Vanaf 10.30 uur is iedereen

van harte welkom. Kinderen kunnen zich gratis laten schminken, op de foto als Gelaarsde Kat en ook voor iets lekkers en een kleine verrassing wordt gezorgd. Het concert start om 11.00uur. Uiteraard kan er na het concert nog naar hartenlust geblazen en geslagen worden op de verschillende instrumenten. We dagen iedereen uit om zijn of haar toeterdiploma te halen.
Graag tot dan, de entree is gratis!


Afsluitend concert met leerlingen van basisschool De Vonder 2017

42 enthousiaste kinderen uit groep 5, 6 en 7 van basisschool De Vonder hebben vijf weken lang muzieklessen gevolgd. Deze muzieklessen

Enthousiaste muziekleerlingen van basisschool De Vonder 2017

zijn gegeven door vakdocenten van de muziekschool en vrijwilligers van Muziekvereniging Prinses Juliana.

100-kopig orkest
Na intensief oefenen is het eindelijk zover: de kinderen gaan laten horen wat ze hebben geleerd. De kinderen zullen samen met leden van het opleidingsorkest en het harmonieorkest van Muziekvereniging Prinses Juliana een spetterend optreden geven. Samen vormen zij een bijna 100-koppig orkest wat deze avond onder leiding staat van maar liefst drie dirigenten: Bart Holleman, Jules van de Loo en Daan Morris.

Concert 
Bent u benieuwd? U bent van harte welkom op dinsdag 18 april in Den Boogaard Moergestel. Het concert start om 19:30. We hopen u in grote getalen te mogen verwelkomen om onze muzikanten in spe te zien optreden.

 


Swingend concert ism Buddingsound Bigband

Zondag 2 april 2017 geven wij in samenwerking met Buddingsound Bigband een swingend concert. Tijdens dit concert wordt de band samengevoegd het orkest. Zij zullen samen bekende nummers spelen van o.a. Glenn Miller en George Gershwin. Naast deze prachtige muzikale samenwerking spelen zij apart van elkaar nog een aantal nummers.

Deze middag begint om 14.30 in Theater Den Boogaard, Moergestel. Entree is €5,- .

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons dan op Facebook!


Familieconcert ism met Scouting Moergestel

Zondag 26 juni 2016 geven wij samen met de Scouting in Moergestel een familieconcert. Een concert waarbij kinderen verschillende instrumenten uit het orkest kunnen uitproberen, je echte scoutingproeven kan doen en je niet stil hoeft te zijn tijdens de uitvoering!

Van 10.30 tot 13.00 ben je welkom bij Scouting gebouw Moergestel, D’n Donk, Bosstraat 1A. Uiteraard is de toegang gratis.

Meer informatie? Klik hier voor onze evenementenpagina op Facebook.

Tot dan!