Muzieklessen De Vonder 2017

Muzieklessen basisschool De Vonder

Sinds een aantal weken volgt een groep van 44 kinderen van basisschool De Vonder speciale muzieklessen. De muzieklessen worden gegeven door docenten van de muziekschool, Beat It (slagwerk) en muzikanten van Muziekvereniging Prinses Juliana.

Afsluiting basisschoolproject 2016

Muziekeducatie is belangrijk! Met deze overtuiging is Muziekvereniging Prinses Juliana een samenwerkingsverband aangegaan met basisschool De Vonder. Tijdens een algemene workshop voor alle leerlingen van groep 5, 6 en 7 hebben ze kennis gemaakt met verschillende instrumenten. Hierna hebben zij een instrument mogen kiezen en krijgen zij 6 weken lang een uur les op dit instrument.

Afsluitend concert
De muzieklessen zullen afgesloten worden met een concert in samenwerking met alle leden van de muziekvereniging. Dit zal plaatsvinden op dinsdagavondĀ 18 april, 19.00uur in theater Den Boogaard. Ook zullen zij op de basisschool zelf laten horen wat zij geleerd hebben de afgelopen weken.

Familie-Zomerconcert
Mocht je nou ook graag eens een instrument willen proberen? Dat kan! Tijdens het Familie-zomerconcert van zondag 25 juni is er de mogelijkheid om verschillende instrumenten uit te proberen. Het eenmalige aanbod dat we de jonge muzikanten hebben gedaan, om tegen een gereduceerd tarief muzieklessen te volgen, mogen we ook doen aan alle andere enthousiaste kinderen van Moergestel. Klik hier voor meer informatie.