Wordt ook sponsor en steun

Door de bezuinigingen, die ons als vereniging ook al jaren treffen, zijn we genoodzaakt om andere bronnen van inkomsten te zoeken. We doen dat o.a. al door een jaarlijkse kalenderactie, het inzamelen van oud papier en het 2-jaarlijks organiseren van een televisiebingo i.s.m. de Moergestelse lokale omroep MTV. Sinds kort is het nu ook mogelijk om aan te sluiten bij ons ‘Sponsorplan’.
Bij sponsoring van  Muziekvereniging ‘Prinses Juliana’ snijdt het mes aan twee kanten: wij vragen namelijk iets van u en u krijgt daar zéker iets voor terug! U kunt een keuze maken uit diverse sponsorpakketten, te weten: koper, brons, zilver, goud of platina. De kosten van die diverse pakketten zijn als volgt:
Pakket Koper: € 25,- per jaar. Looptijd 3 jaar. Totaal € 75,-
Pakket Brons: € 50,- per jaar. Looptijd 3 jaar. Totaal € 150,-
Pakket Zilver: € 100,- per jaar. Looptijd 3 jaar. Totaal € 300,-
Pakket Goud: € 200,- per jaar. Looptijd 3 jaar. Totaal € 600,-
Pakket Platina: € 500,- per jaar. Looptijd 3 jaar. Totaal € 1500,-

Wat wij u bieden als u sponsor wordt:
– Uw naam/logo krijgt op onze website een vermelding inclusief een link naar uw eigen website
– Uw naam/logo krijgt op onze Facebookpagina een vermelding, inclusief een link naar uw eigen website
– Uw naam/logo en sponsorcategorie zullen te zien zijn in de digitale presentatie die bij de diverse concerten getoond wordt
– Voor elk concert krijgt u van ons een uitnodiging via e-mail

TIP: u kunt belastingaftrek opvoeren door onze culturele ANBI-status wat gemiddeld 40% aftrek van uw sponsorgift inhoudt.

 

 

U zou de sponsoring van Muziekvereniging ‘Prinses Juliana’ kunnen zien als een positieve maatschappelijke ondersteuning voor Moergestel. Als muziekvereniging staan wij namelijk vaak klaar om diverse lokale evenementen muzikaal op de luisteren.

We zijn jong en dynamisch, we zetten graag iets bijzonders neer. Vernieuwend, voor jong en oud!

Wist je dat: Prinses Juliana zet zich in als bron van muzikale opleiding en ontwikkeling voor jonge muzikanten. Door een muziekvereniging te sponsoren, steun je deze talenten en draag je bij aan hun toekomstige successen.

Meer informatie over ons sponsorplan? Neem dan contact op met Frans of Dion:
Frans van de Loo, 06 37 27 39 51

Dion van Gorp, 06 40 85 78 30